Oktoober on alanud väga töiselt ehk tunnen nüüd just igatsust rahulikumast tempost, mil saaksin rohkem keskenduda vajalikele asjadele nagu vee joomine, jalutamine ja kodus ettevalmistatud toitud. Tunnen, et keha ja organism on läinud harjumustega kaasa ning lausa annab märku suure januga, kui piisavalt vett ei joo. Varem võisin ma ainult tass hommikukohvi ja klaasi mahlaga päevas piirduda.

Kui on tööd ülepea juba, siis ei jõua ujuma, jalutama ja panustad pigem Ultratone´i , tervislikku toitumisse ja unele. Samas on jällegi see kiire tempo hea, et kui oled plaani võtnud tulla kaks korda nädalas Ultratone´i, siis Sa ka võtad endale selle plaani ja teed selle ära. Kuna ka ise näen, kuidas see on tõhusalt mõjunud näiteks reitele ja keha üldisele kergusele, siis sinna minek on lihtsalt lust. Samal ajal kui keha trenni teeb vabastab ta ka heaoluhormoone :) :)

Veel, mida ma tähele panen just viimasel ajal on see, et sa võid samal ajal kui programm su keha trimmib, tegeleda kõigi tööasjadega kui vaja. Saad e-meile saata, telefoniga asju ajada ning sa justkui polekski salongis.

Sel nädalal oli au Hooaja filmimisest osa saada, kus rääkisin ka mina Ultratone´i efektiivsusest ja programmist , mida teen. Niiet kui soovite, saab sel laupäeval kell 10.00 juba kõigest lähemalt kuulda- näha.

Kaaluda ja mõõta kahjuks sel nädalal ei saa, sest „kolisin“ täna ajutiselt Eesti Näitustesse Ilu Sõnumile. Seega võin lihtsalt loota, et saan iga kahe tunni tagant miskit hamba alla pista, piisavalt vett juua, boksis seistes 9 tundi võtma nagu treeningut ning järgmisel nädalal jällegi kaalukene mulle naerataks…