Sel nädalal pole kahjuks käinud Ultratone´is kuna jäin haigeks. Söömisega on olnud nii, et pole aega olnud lihtsalt süüa…. Sel puhul ei ole ka kaalunud…kuigi tunnen ennast ikkagi kergemalt, ja püksid istuvad paremini kui kunagi varem :)

Eelneval nädalavahetusel olin kõik päevad IluSõnumil tööl ning enne seda oli tohutult kiire ettevalmistamisega.  Meil läks tööalaselt  väga hästi ja jube kiire oli– see tähendab, et paraku polnud aega nii korralikult süüa nagu tavaliselt (koos vahepaladega) ning juua piisavalt vett. Ja see muidugi üks haiguse allikaid!

Tõesti, mida rohkem enda eest hoolitsed, seda rohkem hakkab keha märku andma kui midagi on korrast ära. Näiteks stress…oehh… see pole minu jaoks :)

Nädalavahetusel tööl olles messil,  sõingi ainult püreesuppe- näiteks spinatisuppi ja kõrvitsasuppi. Võib öelda, et need ongi ühed lemmikud nüüd.  See tähendab, et kõik , mis sai siiski suhu pistetud, oli vähemalt tervislik…Kui oled kümme tundi seisnud , siis ei taha ka õhtul jalutama või kuhugi trennisaali minna. Ka rahvamassid võtavad tohutult energiat – seega ei saanud ka füüsilisega tegeleda…
Ja selle tulemusena :D …..esmaspäeval tundsin, nagu oleksin jäänud trammi alla ja tänu pingelangusele tuligi haigus – nohu, köha, hääl ära jne. Seega otsustasin aja maha võtta ja alustada uuest nädalast puhanuna uuesti . Ka Ultratone´i tüdrukud kinnitasid ,  et ma lihtsalt puhkaks ja jooks rohkelt vedelikke…. Loodan, et järgmisel nädalal jälle jalul ja hea olla  :) Praegu hakkab eluvaim vaikselt tagasitulema juba!