DREAMSHAPER™ on ULTRATONE™ kõige uuem süsteem, mis võimaldab igale kliendile eriti personaalse hoolduse arvestades maksimaalselt kliendi vajadusi. Esimesel korral sisestab kehaterapeut Sinu vanuse, soo, kaalu, kehatüübi, liikumisaktiivsuse iluseadme tarkvarasse. Seejärel saab klient valida maksimaalselt 5 ilueesmärki ja DREAMSHAPER™ koostab täpselt Sulle vajaliku programmi, et saavutada maksimaalne tulemus. Näiteks üks klient soovib ümbermõõtusid ja tselluliiti vähendada, teine aga hoopis koos tselluliidiraviga lihaseid treenida. Süsteemis on üle 250 000 erineva kombineeritud hoolduse võimaluse, mille sarnast maailmas teist ei ole.

Lisaks on stimulatsioon väga mõnus ja ei saa kindlasti võrrelda teiste lihast stimuleerivate vana tehnoloogiaga elektriravi masinate või teleturu toodetega.

Suureks plussiks on kindlasti ka see, et nüüd on võimalik eri hooldusi, mis varem võisid kokku võtta ligi 2h, teha samaaegselt. Näiteks keha biostimulatsiooni ajal näo biostimulatsiooni või ultraheli jne. Väärtusliku aja kokkuhoid!

FIGUURI KORRIGEERIMINE (biostimulatsioon)

 

 


MITTEKIRURGILINE RASVAIMU (ultraheli 1mHz)

 

 


TSELLULIIDIRAVI (ultraheli 3mHz)

 

 

 


MITTEKIRURGILINE FACELIFT (biostimulatsioon)

 

 

 

NÄONAHA NOORENDAMINE, PINGULDAMINE (ultraheli 3mHz)

 

 


KORTSUDE SILUMINE (mikrovoolud)

 

 

 

 

Ootame Sind unikaalsele keha- ja näohooldusele Tallinna kesklinna, Paadi 5 (Hotell Euroopa IV korrus). Oleme avatud E-R 9-19, L 9-15.

Nimi:
E-mail:
Telefoninumber:
Kuupäev:
Soovitud kellaaeg või ajavahemik: (näide: 13:45 või 11:00 - 12:00)
Dreamshaper hooldus:
Lisainfo:Valikuline